Een kijkje in het fotoalbum: oud QUADRO roest niet

Reclame uit de jaren 80. Het model waar het in dit verhaal over gaat, komt ook uit deze tijd

Christina is opgegroeid in een gezin met drie kinderen, zij was de jongste. Alle drie waren ze blij verrast toen papa op een dag een splinternieuw QUADRO bouwpakket mee naar huis bracht. En ook de andere kinderen in de wijk hadden er plezier van. Want het gezin zette hun QUADRO constructies niet alleen in de tuin neer: als huisje, toren met glijbaan of peuterbadje – later volgden ook voertuigen met echte banden. Drie kinderen konden in de mobiele superslee zitten, de rest duwde hem door de straat.

“Je was nog heel klein, maar je zat al helemaal boven op het QUADRO rek”, glimlacht haar oma.

Voor ons vanzelfsprekend, voor kinderen een bijzonder moment: helemaal naar boven klimmen!

Op een gegeven moment werden de kinderen echter te groot om met QUADRO te spelen en raakte het bouwpakket in vergetelheid. Maar het was er nog wel! Het lag goed ingepakt in de kelder, want haar vader kon nooit iets weggooien. Zo trotseerde het QUADRO bouwpakket de tijd ...

Tot op een dag Christina ineens dacht: “Was daar niet nog iets?” – en haar oude QUADRO terugvond. Het bouwpakket zag er nog steeds uit alsof het gisteren pas was ingepakt. Zij en haar man bouwden een QUADRO klimrek voor de tuin en hun kinderen waren er net zo blij mee als zij het vroeger was geweest. En uiteraard bleef het niet bij een klimrek – stuk voor stuk kwamen er nieuwe onderdelen bij en ontstond er bijvoorbeeld een speelhoek in de kelder.

En de kinderen van de buren? Die zijn tegenwoordig net zo nieuwsgierig als vroeger en vinden het maar wat leuk als ze mogen komen spelen.

Heb jij ook nog oude foto’s en mooie verhalen die je met ons wilt delen? Stuur ons dan een e-mail (marketing@quadroworld.com). Wij verheugen ons op je verhalen en misschien maken we er ook wel een artikeltje van! De mooiste foto’s en verhalen worden uiteraard beloond met kortingen of gratis producten.

Jij houdt van verhalen met foto’s van vroeger? Dan hebben we er nog eentje: ‘Mijn zoon wil nu ook een prinsessenkasteel hebben!’

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd