Plons!

Zwembadtrappen

De temperatuur stijgt. Eindelijk kunnen we weer heerlijk in het zwembad springen, jippie! Maar voor de kleintjes is het vaak niet zo gemakkelijk er dan ook weer uit te klimmen. Wat is de oplossing? Het PLUG-IN SYSTEEM van QUADRO, want daarmee kun je altijd een passende constructie bouwen!

Dat was ten minste het idee van een van onze klanten. Zij ontwierp samen met ons en met behulp van het QUADRO computerprogramma deze trap, die niet alleen een echte blikvanger is, maar ook superhandig: na een spetterende dag in het verkoelende water helpt hij kinderen en vierpoters veilig uit het zwembad te klauteren. Omdat hij zo licht is, kan de zwembadtrap ook heel eenvoudig weer uit het zwembad worden getild, bijvoorbeeld om hem schoon te maken.*

Hebben jullie ook te gekke ideeën hoe je QUADRO in het water kunt gebruiken? Of misschien heb je zelfs al iets gebouwd? Kom maar op met al jullie foto’s en tips!

* De trap zelf moet in het water met gewichten worden gestabiliseerd. Omdat de dichtheid van het materiaal namelijk heel veel op die van water lijkt, blijft hij anders drijven.

Trappen in het zwembad

 

Trappen in het zwembad

Met QUADRO kun je ook in het water veel plezier beleven. Meer hierover lees je in ons artikel Waterglijbaan de luxe.

Reacties

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.