Schuin, scheef of ongelijk, het maakt niet uit. QUADRO en architectonische bijzonderheden

Knuffeldier in QUADRO bed

Wat te doen als je huis in architectonisch opzicht bijzonder is, met veel schuine wanden, trappen, balken of een erker, en je de ruimte toch zo optimaal mogelijk wilt benutten? Dan komt het goed uit als je zelf creatief bent – en QUADRO bij de hand hebt! Allebei geldt voor Ulrich, die onlangs zijn nieuwe woning heeft betrokken. Zijn dochter had al het een en ander van QUADRO om te klimmen en te klauteren. De onderdelen kwamen nu goed van pas om de woning voor hem en vooral voor zijn kind een beetje gezellig te maken.

Woning met schuine wanden / erker met QUADRO tafel

Er moest een nieuw bed komen …

‘Kom, laat ik eens proberen om zelf iets van QUADRO te bouwen’, dacht hij bij zichzelf en ging aan de slag. Het resultaat was een geweldige constructie, waarin kind en knuffel zich helemaal thuis voelen. Een knap staaltje creativiteit, want onder het bed is ook nog bergruimte gecreëerd.

QUADRO bed

Ulrich had de smaak te pakken en bouwde ook nog twee verhogingen voor een trap, een mooi nachtkastje en een zitje. Nu heeft hij nog een stuur van QUADRO op zijn verlanglijstje staan, zodat zijn dochter in bed ook nog auto kan rijden. Omdat wij zijn constructies zo geweldig vinden, wilden we zijn wens uit laten komen en hebben we hem gratis een stuur inclusief toebehoren cadeau gedaan. Wij zijn benieuwd naar het resultaat. Natuurlijk wensen we Ulrich heel veel creativiteit toe voor nog meer bijzondere QUADRO constructies.

Overigens: Met een buizenschaar kun je de QUADRO buizen naderhand op maat maken. Daarvoor heb je alleen een forstnerboor met een diameter van 20 mm nodig om het gat voor de schroef te boren. Op die manier kun je bijvoorbeeld een platform aanpassen aan de gewenste hoogte.

Trap met QUADRO verhoging
Trap met QUADRO verhoging / erker met QUADRO tafel

Heb je QUADRO ook op een bijzondere manier gebruikt en wil je jouw constructie met ons delen? Schrijf ons dan een e-mail ([email protected]). Wij vinden het leuk om er alles over te horen en er misschien ook over te schrijven! Hele mooie foto’s en uitzonderlijke verhalen belonen wij natuurlijk met kortingen of gratis producten.

Knuffelaap in QUADRO bed / QUADRO bed met bergruimte

Hier vind je nog een andere bijzondere indoor constructie.

Reacties1

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Manuela Janicke (niet gecontroleerd)

9 maanden 1 week geleden

Ein quadro sofa wie ein großes L oder U