Producten die momenteel zijn uitverkocht kunnen worden besteld op quadroshop.com ✔️

Perfect voor alle leeftijden

Van de baby tot schoolkind, QUADRO is altijd een veilige speelpartner. De afzonderlijke delen zijn afgerond, zonder scherpe punten of scherpe randen. En als uw kind naar beneden valt, zorgen de panelen ervoor dat de val wordt gebroken.

Je QUADRO bouwwerk pas je eenvoudig aan de leeftijd, voorkeuren en behoeften van jezelf en je kind. Het speelgoed is multi-inzetbaar, niet alleen om te spelen maar ook voor praktische doeleinden. Wat dacht je van een speelkubus die kan worden gebruikt als stoel en opbergdoos, gecombineerd met een QUADRO tafel ? Een opstapje voor in de keuken of badkamer ? Een bolderkar voor een bezoek aan het strand ? De mogelijkheden zijn ongelooflijk gevarieerd, wat het voordeel van het systeem is.

QUADRO bevordert

QUADRO ondersteunt de motorische ontwikkeling vanaf de leeftijd van 6 maanden. Met een diameter van 5 cm zijn de QUADRO buizen ideaal voor kleine handen.

Binnen, buiten en terug: zomer én winter!

In de tuin

Kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen. Maak van uw tuin een speelparadijs.

Binnen

Een leuke speelconstructie in de kinderkamer of woonruimte.

Winterpret

Zelfs als het sneeuwt is QUADRO handig!

Badkamer

Eindelijk op ooghoogte met mama en papa op de Quadro leertoren. Tanden poetsen was nog nooit zo leuk.

Ontworpen om lang mee te gaan

QUADRO-buizen hebben een hoge wanddikte en kunnen gemakkelijk ladingen van meer dan 100 kg aan - belangrijk voor grote speelconstructies die jarenlang bestand moeten zijn tegen spelen. We zijn trots op ons olifantsterk product. Veel van onze klimrekken en speeltorens uit de jaren 70/80 zijn nog steeds in gebruik - dankzij doordachte techniek.

Een van de belangrijkste eigenschappen van QUADRO is het resultaat van de gebruikte materialen en de aard van de plastic onderdelen - alle onderdelen hebben geen scherpe hoeken of scherpe randen en zijn bovendien volledig geurloos. Wij zorgen ervoor dat QUADRO geen schadelijke chemicaliën doorgeeft aan uw kind. QUADRO is vrij van polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), bisfenol-A (BPA), weekmakers enz.

Onze geschiedenis

We laten al meer dan 40 jaar het hart van kinderen sneller kloppen. De meest vormende momenten van 1979 tot heden hebben we vastgelegd in een serie foto's.

Uw winkelwagen

Subtotaal: