Producten die momenteel zijn uitverkocht kunnen worden besteld op quadroshop.com ✔️

Professionele speeloplossingen voor elke ruimte geschikt

Kinderopvang

QUADRO is meer dan 40 jaar geleden samen met de Duitse TÜV ontwikkeld. Een van de doelstellingen was het ontwikkelen van speelgoed speciaal voor peuter- en kleuterscholen in binnen- en buitenruimtes. De bijbehorende hoge kwaliteitsnormen verklaren de professionele en complexe toepassingsmogelijkheden van QUADRO! Vooral in de kinderopvang moet je mobiel en flexibel zijn. Dan is QUADRO precies goed voor jou, want je kunt het naar wens aanpassen en uitbreiden.

Wachtruimte

Jouw doelgroep zijn gezinnen en je wilt zowel ouders als kinderen iets bijzonders bieden? Dan is een QUADRO speelcentrum een verstandige investering. Je wordt beloond met een eenvoudig te onderhouden constructiesysteem dat je kunt onderhouden en uitbreiden zonder dat je daarvoor gespecialiseerd personeel nodig heb. En als je bedrijfsuitrusting verandert omdat je misschien andere producten wilt aanbieden, kan QUADRO creatief worden aangepast aan de veranderde situatie.

Reikwijdte

Het maakt niet uit of je je spellen binnen of buiten wilt aanbieden, QUADRO past zich zo goed mogelijk aan je wensen aan. Kijk eens naar de grootste speeltuinen die we in ons assortiment hebben.

 

Uw winkelwagen

Subtotaal: