Wij hebben alle momenteel beschikbare producten voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u gemakkelijk beslissen wat u wilt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het momenteel niet beschikbaar is.

Professionele speeloplossingen voor elke ruimte geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 8+ jaar.

Kinderopvang

QUADRO is meer dan 40 jaar geleden samen met de Duitse TÜV ontwikkeld. Een van de doelstellingen was het ontwikkelen van speelgoed speciaal voor peuter- en kleuterscholen in binnen- en buitenruimtes. De bijbehorende hoge kwaliteitsnormen verklaren de professionele en complexe toepassingsmogelijkheden van QUADRO! Vooral in de kinderopvang moet je mobiel en flexibel zijn. Dan is QUADRO precies goed voor u, want u kunt het naar wens aanpassen en uitbreiden.

Wachtruimte

Uw doelgroep zijn gezinnen en u wilt zowel ouders als kinderen iets bijzonders bieden? Dan is een QUADRO speelcentrum een verstandige investering. U wordt beloond met een eenvoudig te onderhouden constructiesysteem dat u kunt onderhouden en uitbreiden zonder dat u daarvoor gespecialiseerd personeel nodig heeft. En als uw bedrijfsuitrusting verandert omdat u misschien andere producten wilt aanbieden, kan QUADRO creatief worden aangepast aan de veranderde condities.

Reikwijdte

Het maakt niet uit of je je spellen binnen of buiten wilt aanbieden, QUADRO past zich zo goed mogelijk aan je wensen aan. Kijk eens naar de grootste speeltuinen die we in ons assortiment hebben.

Aqua

Upgrade uw zwembad met een kindvriendelijk platform, eiland of waterglijbaan.