Producten die momenteel zijn uitverkocht kunnen worden besteld op quadroshop.com ✔️

Een wijze man zei eens: "Een goede naam is beter dan grote rijkdom; respect hebben is meer waard dan zilver en goud. Wij zijn het daarmee eens. Ons succes en onze groei zijn de neveneffecten van onze passie voor goed speelgoed.

Onze reputatie is voor ons belangrijker dan kostenreductie ten koste van de kwaliteit. We zijn trots op QUADRO en daarom doen we er alles aan om onze klanten, groot en klein, tevreden te stellen. Met respect voor het milieu.

QUADRO is veilig

QUADRO buizen, verbindingen, panelen, schroeven en schroefsleutels worden uitsluitend vervaardigd uit hoge dichtheid-polyethyleen (HDPE) en polypropyleen (PP). Beide zijn kunststoffen die als veilig worden beschouwd voor voedselverpakkingen en voedselcontainers. Ze zijn gemarkeerd met respectievelijk de recyclingcodes 5 en 2.

Polypropyleen is een van de meest neutrale kunststoffen en bevat slechts twee elementen: koolstof en waterstof. Het wordt beschouwd als een veiliger, niet giftig en milieuvriendelijk alternatief voor andere kunststoffen.

Geen schadelijke chemicaliën

Polyvinylchloride (PVC) is een type kunststof waarvan bekend is dat het giftig is voor mens en milieu. Helaas bevatten veel consumentenproducten en verpakkingen nog steeds dit gevaarlijke materiaal. PVC is gemarkeerd met de recyclingcode 3. QUADRO is sinds 1979 PVC-vrij.

Bisfenol-A (BPA) is een industriële chemische stof die wordt gebruikt bij de vervaardiging van bepaalde kunststoffen en harsen. Onderzoek heeft aangetoond dat het gevaarlijk is voor de gezondheid van de mens en moet worden vermeden. BPA wordt normaal gesproken aangetroffen in kunststoffen die zijn gemarkeerd met de recyclingcodes 3 of 7. QUADRO bevat geen BPA.

Onderscheidingen en certificaten

Enkele van onze onderscheidingen en certificaten sinds 1979 ....

Uw winkelwagen

Subtotaal: