Producten die momenteel zijn uitverkocht kunnen worden besteld op quadroshop.com ✔️

Er is maar weinig speelgoed dat lang bestand is tegen hun eigenaars. Gooien, er op staan, of er zelfs mee slaan,... kinderen denken niet na over de duurzaamheid van de dingen waar ze mee spelen - en dat hoeft ook niet! Dat is een zorg voor volwassenen, en met QUADRO is dat niet nodig. Sinds 1979 hebben onze beste producttesters de QUADRO op alle mogelijke manieren op de proef gesteld. Vraag het maar aan Cita de olifant.

6 jaar garantie

QUADRO wordt ondersteund door 6 jaar garantie - zo zeker zijn we van de kwaliteit. QUADRO componenten gaan al tientallen jaren mee.

UV bestendig

De ultraviolette (UV) stralen van de zon kunnen de kleuren doen vervagen. Erger nog, het kan ervoor zorgen dat het plastic broos wordt. De buizen van QUADRO zijn gecoat om UV-bestendig te zijn. Je kunt het dus in de zon laten liggen - het zal er jaren lang goed uitzien en stevig blijven !

Chloor- en waterbestendig

Chloor en zout water kunnen een vijand zijn van materialen en kleur. Daarom hebben we de QUADRO componenten gecoat om langdurige blootstelling te verdragen. Zet dus gerust een QUADRO glijbaan in je zwembad of bouw een vlot en test het op het meer.

* Raadpleeg de onderhoudstips in de FAQ.

Uw winkelwagen

Subtotaal: